Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Étkezés megrendelése, tudnivalók új beiratkozóknak

Tisztelt Szülők!
 
Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az óvodai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a https://www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja. A koronavírus okozta járványhelyzet miatt a papír alapú nyilatkozatok helyett online felületen tesszük lehetővé a szolgáltatás megrendelését és az ehhez szükséges regisztrációt.
Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu oldalon az „ÚJ TANULÓK BEIRATKOZÁSA AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot szíveskedjenek kitölteni. A beiratkozási felületen található „Hozzájáruló nyilatkozat” -ot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni. Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát
          - a névjegyben szereplő Irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni
          - legkésőbb az első óvoda napon az óvoda titkárságára leadni.
Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 6. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az óvoda titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az óvoda titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb az óvoda első napján le kell adni.)
Speciális étkezési igény esetén érvényes szakorvosi (endokrinológus, allergológus, diabetológus, gasztroenteorológus) igazolást kérünk csatolni /diéta javaslat/ és e-mailben eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek.
Esetleges kérdéseik esetén készséggel áll rendelkezésükre munkatársunk az alábbi telefonszámon:
Köveskutiné Tábori Anna étkeztetési asszisztens II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
mobil: 36/20/279-9394
email: koveskuti.anna@vf2.hu
Együttműködésüket megköszönve, a gyermekeknek tartalmas nyári szünetet, és mindenkinek jó egészséget és szerencsés óvodakezdést kívánunk:
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. - Étkeztetési Csoport 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130